Монтесори с Мама

Клас Монтесори – Какво представлява?

 

Монтесори с Мама е седмично едно-часово занимание майка/дете, където малки деца (от 18 мес. до 5 години)  могат да работят с подходящи за възрастта Монтесори материали, в спокойна обстановка.

Придружител на детето може да бъде и друг член на семейството – татко, баба, дядо…:)

Montesori s MamaMontesori s mama1 

Монтесори материалите  насърчават развитието на независимостта на малкото дете, неговите концентрация, увереност, фини двигателни умения, уважение към другите и любов към ученето.

Програмата се провежда в гр.Пловдив от Център за Ранно Детско Развитие «Децата обичат Монтесори» и стартира в началото на месец септември 2015г

 

ОТКЪДЕ ДОЙДЕ ИДЕЯТА?

Малките деца живеят в забързан свят, в който често нямат право на избор или време да мислят за себе си. Колко често детето ви слуша думите: побързай, облечи се, сложи си обувките, време е за баня, време е за вечеря, подреди си играчките ,не пипай, не сега….

Родителите често могат да се видят как пришпорват децата си да направят нещо по-бързо или сами да довършат задачата им вместо тях, просто защото нямат време.

Колко често можете да изчакате детето си търпеливо, докато си облече якето или си обуе само обувките?Ако бъдете честни, най-вероятно не е твърде често…

Добрата новина е, че от началото на месец септември 2015г  можете да намерите в Пловдив и Пазарджик програма за вас и вашето дете, която ще ви помогне да изградите своето успешно родителство!:)

Децата от малки жадуват да бъдат независими и да правят свой собствен избор.

В програмата за ранно детско развитие «Монтесори с Мама» малчуганите  от 18-тия месец до 5 години ще могат да изследват внимателно подготвена среда, съдържаща Монтесори материали,  правейки своя избор и работейки с техни собствени темпове.

ПОДАРЕТЕ ЕДИН ДОБЪР СТАРТ В ЖИВОТА!

Montesori s Mama3 Montesori s Mama4 Montesori s Mama5

 

Не на последно място самите родители ще могат да се докоснат до идеите на Мария Монтесори в една организирана среда, което ще им даде възможността да прилагат метода и у дома.

ГРАФИК НА ЗАНИМАНИЯТА:

Всяка събота от 10:00 до 11:00 часа в гр.Пазарджик, ул “Тодор Мумджиев”№12, Децата обичат Монтесори и

Всяка събота от 10:00 до 11:00 часа в гр.Пловдив, в ЖК “Тракия”, ТЦ “Европа”, ет.2, Децата обичат Монтесори

AКЦИЯ „ПРЕДАЙ НАТАТЪК“: всеки, който доведе свои приятели с дете до 5 години на занятие „Монтесори с Мама“  получава VIP карта с 10% отстъпка от месечната такса за 3 месеца.

В едно занятие се допускат до 10 деца, като място в класа може да се гарантира само при предварителна регистрация на

следния телефонен номер:

 Montesori s Mama2

GSM 0894 74 88 16, Ивелина Стаменова

или чрез FaceBook на: Академия за Ранно Детско Развитие